WEB BLOG
this site the web

Dyptrykk: Koltnål

Etter vi hadde vært i byen og tatt bilder skulle vi velge ut et bilde som vi skulle lage dyptrykk av. Som sagt i et tidligere innlegg så skulle vi ta dybdebilder og fokusere på komposisjon og oppsett. Prosessen var koselig men du kjente på armen at du hadde lagt godt press på platen som vi skjærte i, trodde jeg var på vei mot en fin senebetennelse hah.


Her var da mitt første trykk. Jeg er veldig fornøyd med hvordan det ble. Det som jeg merket mest var vel det at brosteinene forandret seg her og der, men men. Men jeg er veldig fornøyd med tanke på at det er første gang jeg har laget et slikt type trykk.


                                 Her er da det originale bildet som jeg tok utgangspunkt i.(skrev mer om bildet i "Bybilder" innlegget mitt om du vil lese mer om hva jeg har og si til dette bildet)


Og her er da mitt tredje trykk og jeg likte hvor forskjellig uttrykket ble i motsetning til det første trykket fordi jeg nå tok svart bakgrunn og hvit som "valør". Jeg syntes at det gjorde trykket ganske mer spennende og gøy å se på. 

Så alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet av mine trykk. Jeg kunne sikkert fått tid til å trykke flere men vi hadde andre oppgaver som vi måtte begynne med. Dere vil få se mer av de neste oppgavene senere. ;)

1 kommentarer:

Unknown sa...

Nice :D
Beste Trykk og foto elev ever :D

Legg inn en kommentar

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies

Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design