WEB BLOG
this site the web

Januar - Kalender Oppgave

Vi begynte litt før nyttår med en ny oppgave som går ut på å lage en kalender. Vi skulle ta/lage bilder for hver måned og sette sammen en kalender. Det har vært en veldig gøy, men krevende oppgave. Jeg valgte å tegne en pokemon for hver av månedene og jeg det var ganske vanskelig å finne en som kunne representere hver sin måned. Den var også krevende på grunn av liten tid, men jeg må si jeg er veldig fornøyd med resultatet mitt uansett.

(Jeg kan dessverre ikke legge ut bilde i større format siden det forsvinner en god del)

Dette er da bildet mitt for januar. Det er pokemonen Absol bare at jeg har tegnet mega utviklingen. Det er fordi jeg syntes at den er så pen, og januar er en av favoritt månedene mine så jeg syntes at Absol var fin å bruke som begynnelsen på året. Jeg tegnet først Absol på et ark og skannet det så inn på pcen fordi jeg selv syntes det er mye enklere å jobbe med tegnebrett ved å ha en skisse på et av mange lag som jeg kan bruke som utgangspunkt for selve tegningen. Jeg plasserte Absol mot høyre fordi jeg syntes det hadde vært rart om han sto midt oppi det som var et nedsnødd bed med planter i. Jeg syntes også at det gjorde at snittet og selve komposisjonen mye bedre på den måten at det var behagelig å se på.

Jeg tok selve bildet som er i bakgrunnen på skolen, for det var masse snø ute og jeg kom på at jeg egentlig ikke hadde noen bilder som jeg kunne bruke så da tok jeg et kamera og løp ut mens det fortsatt var haugevis med snø i luften. Jeg hadde kamerat innstilt på ISO-320 og hadde eksponeringstiden på 1/50 sekund. Jeg brukte kameraet Canon EOS 550D.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies

Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design