WEB BLOG
this site the web

Bybilder

Da vi var i byen for å ta bilder av dører, skulle vi også ta en del bilder av ting som vi selv ville. Vi skulle ta bilde av gater som vi skal lage koltnål trykk av. Jeg har dessverre ikke kamerainnstillingene men det er fordi jeg måtte overføre bildene ved hjelp av en annen pc siden den jeg bruker ikke vil akseptere USB eller SD-kort.

 Dette bildet var det jeg valgte til koltnål trykk. Jeg valgte dette bildet fordi jeg syntes at det var en veldig søt liten gate. Jeg var litt redd for at det kanskje ikke var nok skygger, men Photoshop er fantastisk når det kommer til kontraster.

Syntes at bakgrunnen på dette bildet gjorde at bildet ble veldig spennende. Dette er et bilde som jeg syntes var veldig spennende å se på. Når jeg tok bilde så snudde jeg på kameraet om og om igjen for å se om jeg kunne få en god vinkel, og det syntes jeg at jeg fikk til veldig bra! 

 Likte og dette bildet veldig godt! Er ikke sikker på hva men det er bare ett eller annet som gjør at jeg bare vil se mer på bygningene. Synes disse bygningene minner meg veldig om et gammelt industrielt område og jeg syntes at det var ekstremt kult. jeg tok også bildet i det perspektivet jeg tok det i fordi det var veldig mange biler parkert foran så jeg syntes at de ødela bildet. Men jeg synes perspektivet fungerer veldig bra uansett.

Mønsteret på vinduskarmene var så utrolig fint så jeg måtte bare ta bilde og vise dere! Skulle gjerne prøvd å ta et par flere bilder av de kule detaljene men jeg hadde dessverre ikke så godt tid så jeg måtte begynne på den egentlige oppgaven vi skulle jobbe med haha.

Så dette var da et par av bildene jeg tok når vi var på dør-jakt, har en del andre bilder men får vurdere om jeg tar de inn på bloggen eller ikke. Det kommer senere bilder og sånn av koltnål prosessen, så langt går det veldig bra så vi får se! 

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies

Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design