WEB BLOG
this site the web

Høst foto!

Høsten er på god vei og vi fikk i oppgave å fange noen høst blinkskudd. Vi skulle tenke på komposisjon og oppstilling i bildene denne gangen, og jeg må si at det ikke var så lett som jeg trodde det ville være. Det var og veldig spennende å tenke på forskjellige måter å ta bilde på. Selv er jeg veldig fornøyd med resultatene mine. Her er de bildene jeg syntes ble best:

Her er et nærbilde jeg tok på hytten. Jeg har brukt kamera innstillingene ISO-125, eksponeringstid på 1/60 sekund og brennvidde på 39mm. Her så jeg disse små konglene ligge på bakken og tenkte at de var kjempe søt! Derfor ville jeg ta bilde av dem. Men jeg byttet litt om på hvordan du så dem på bildet for det var ikke et like bra bilde når du så direkte på dem på midten, så jeg tok å stilte konglene mot venstre for å få en mer behagelig komposisjon.

Dette bildet tok jeg på skolen. Jeg har brukt innstillingene ISO-800, eksponeringstid 1/320 sekund og brennvidde 55mm. Jeg liker dette bildet godt fordi det er så rolig og behagelig å se på. jeg tenkte først å fremst på å  ta bilde av månen men så syntes jeg at jeg burde prøve å få med en tretopp slik at bildet ikke skulle bli så kjedelig. Og jeg tror faktisk at dette bildet er et av favorittene mine. 

Her var enda et bilde jeg tok på hytten. Her har jeg brukt innstillingene ISO-100, eksponeringstid på 1/200 sekund og brennvidde 53mm. Jeg likte dette bilde veldig godt for du ser jo at det treet til venstre nesten ikke har noe blader og ser veldig dødt ut og du ser en overgang mot treet til høyre, det ser på en måte ut som høsten "sprer seg videre til det andre treet.

Her er da mitt høstportrett. Her kan jeg dessverre ikke gi kamerainnstillingene siden jeg måtte overføre bildet fra en annen pc så jeg har da ikke bildedetaljene. 

Og her er da et bilde som egentlig ikke er helt 100% et portrett men jeg likte det bare veldig godt så derfor ville jeg da vise dette bildet til dere via bloggen. (Samme problem med bildedetaljene her også dessverre)

Jeg fikk god hjelp av Maren fra den andre Trykk og Foto klassen med selvportrett. Hadde jeg ikke fått hjelp av henne hadde nok jeg ikke fått dette bildet til slutt. Været var veldig bra når jeg tok bildene noe som gjorde at det ble bra lys. Det ble også kanskje et lite preg av sommer på noen av dem.  Jeg har har brukt kameraet Canon EOS 550D på alle av bildene som jeg har lagt ut.

1 kommentarer:

Unknown sa...

Du har gjort et meget bra arbeid med denne oppgaven. Syns du har vært flink med layout og stuff. Takk for at du hentet melk til meg. Hei

Legg inn en kommentar

 

W3C Validations

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi dapibus dolor sit amet metus suscipit iaculis. Quisque at nulla eu elit adipiscing tempor.

Usage Policies

Free Joomla TemplatesFree Blogger TemplatesFree Website TemplatesFreethemes4all.comFree CSS TemplatesFree Wordpress ThemesFree Wordpress Themes TemplatesFree CSS Templates dreamweaverSEO Design